bumber och granater!!!

Ja idag är det nyår. Själv tycker jag inte nyår är något kul eller speciellt. Jag tycker inte om raketer och jag tycker inte om att frska hålla mig vaken för att fira in ett nytt år.

Detta nyår är jag sjuk oxå.... Så vi får se vad denna kväll blir för nått.... En myskväll med tacos och BRATZY kanske?

Denna vecka på ridfronten då? I tisdags var jag ute med Fanny och Krezip. Vi red på banvallen mot Rånäs, det var lite kämpigt för hästarna eftersom det är så mycket snö ute. Så vi varvade traven och galoppen med mycket skritt. Vi var väl ute någon timme. 

i onsdags fick Teddy agera lärare när Marre skrittade ut på honom och hade sin unghäst Famosa med sig. Det hade gått superb och alla hade skött sig:) 

Igår så åkte vi till rånäs ridhus och red ett dressyrpass. Jag red lite öppnor och skänkelvikningar och lite tempoväxlingar. Efter att jag ridit en stund så hoppade Marre upp så jag hjälpte henne med lite tips då hon känner att Teddy kanske "kör" lite med henne och jag kan ju bara säga , been there done that! Men det såg riktigt fint ut och nu har hon fått lite tips som hon kan ha med sig i ridningen dårå maybe:) Vi tog även bilder igår så jag ska bara be Marre skicka dom till mig så läger jag upp dom här i bloggen:) 

Ja så ska jag väl önska alla ett gott nytt år och god fortsättning!  Kram på er!

Väldigt snart

Så får jag åka hem från jobbet och sova! Men innan det så ska jag åka förbi stallet och släppa ut hästarna och mocka åt min lilla prins så jag har det gjort så jag bara kan komma upp och  rida när jag har vaknat:)

Hur ser eran dag ut?

Back in the saddle!

Så nu är julen så gott som över och nu finns det mer tid för att ma nska kunna rida plus att vädret är mildare, vilket uppskattas! Så idag var jag och min ädle springare ut på en lugn tur runt Ekeby med mycket skrittjobb varvat med lite trav. Jag kände lite på hur han svarade åt sidorna genom att göra skänkelvikningar över vägen och lite öppnor, han var väl sisådär road av det och koncetrationen var inte på max, Men första traven vi tog var han helt lösgjord och elastisk i steget! Sen tog piggheten(?) över och det blev mycket halvhalet för att han skulle gå i det tempot jag ville:)

Idag hämtade jag förövrigt ut mitt schabrak och mina lindor jag ropade hem på tradera så jag tänkte ta mig till något ridhus någon dag och ev ta med mig Nattis eller Marre eller rentutav båda två:) Så att man kan få någon som fotar oss:) Kanske kan slå ihop det med Marres "ridlektion" hon ville får utav mig. Ridlektion och ridlektion blir det ju inte eftersom kvinnan kan rida men hon ville ha lite tips på hur man rider just Teddan dårå. Hmm har kommit på att det känns väldigt underligt att skriva rida Teddan eftersom jag känner en kille som kallas Teddan så det blir lite annan mening i orden för mig... Så ska nog sluta skriva rida Teddan:) Hahaha.

Veckan som kommer kommer att bjuda på dressyr, lite styrkepass i snön, ev ett ridhusbesök då. Skulle även vilja klämma in ett ridhusbesök där jag rider över lite bommar och ev något sött litet hinder:) Det var ett tag sen nu. Ja vi får se vad som händer och sker helt enkelt:)

Hoppas ni nu får en god fortsättning på det nya året som närmar sig med stormsteg!

ZZZZzzzzZZZzzzZZ

Snart får jag åka hem och sova!

GOD JUL!!!!

God Jul och Gott Nytt År till er alla läsare!!!!!

Denna jul har varit fantastisk med underbara presenter, jag har det så himla bra med underbara människor som ger så fina saker till mig! All Kärlek till er! Imorgon ska jag brygga mig en kopp latte i min nya kaffemaskin;)

Nu sitter jag på jobbet och ska jobba natt. Har varit uppe i stallet 2 vändor! först på dagen då Tindra och jag var uppe och gav Teddy "pläpplen" som Tindra så fint uttrycker det:) Sen nu på kvällen var jag upp och tog in hästarna och nattade dom och gav dom lite julmys:) Så nu har dom det bra:)

Det har ju varit så himla otroligt kallt här i dagarna över -20 så det har varit lungt på ridfronten får se om jag kan ta mig till ridhuset i veckan, det tar ju faktiskt bara ca 15 min att skritta dit!

Hoppas ni alla har haft en underbar jul för det har iaf jag haft! KRAM

Stoppsmäll

Oj där tog det stopp kan man säga.... Körde lixom lite av vägen.... Inte så lite heller saaben sitter fastkilad i skarpa kurvan i rånäs vid nybyggda timmerhuset, Heeeeeeeeeelt galet! Jag är lite i chock nu faktiskt, blä och Linus var måttligt glad kan jag säga....

Dan, före dan, före... äsch snart är det jul!

Snart är julen här, jag har inte hunnit klart med alla klappar ännu, det är mamma och brorsorna kvar och någon mer till Tindra såklart;) Men de får jag fixa när lönen kommer alltså dagen fre julafton, pust gäller att vässa armbågarna;)

Jag åkte på att jobba natt i natt också, det gör mig inget det är alltid trevligt med jobb och pengar:) Men före jobbet så blir det gymmet för hela slanten för mig! Det blir ju spännande och se hur ont jag har dagen efter, men vill man vara fin....  Sen imorgon blire nog granklädning och julmys:)

Ja det var en liten rapport från mig det:) Hoppas ni har det bra i julstöket! Åh ni förresten så längtar jag ihjäl mig till schabraket och lindorna kommer!

/ Veronica

vad hände där?

vad hände med texten i förra inlägget? Skumt:S

Mission Inposslible

Igår var det totaltsnö kaos i Rimpan, det toksnöade (gör det fortfarande) men jag trotsade vädergudarna och klädde på både mig och Teddy massa kläder och red ut rundan runt Ekeby. Teddy är såååå pigg nu för tiden så när man kortar tyglarna står han bara och hoppar på stället! travar gör han i ett friskt tempo, han blir dock lite stark så att jag vade mycket på att korta och länga traven utan att springa iväg, för att få honom at lyssna. När vi kom till banvallen så sträckte vi ut i hen härlig galopp men det var tokmycket snö på banvallen så Teddy fick kämpa lite och tyckte det var kämpigt så vi saktade av till skritt och skritta sista biten av banvallen.

På vägen hem efter galoppen var han kanonfin och lyssnade otroligt fint på tempoväxlingarna, jättekul! Det känns så himla bra nu. Jag måste bara få honom md rakriktad, han hänger tag i vänster tygeln, jag får snacka med Angelica om det:)

Ne nu ska jag ta den dagliga påklädnings fighten med min dotter... suck, sen drar vi till granngården och stallet!


Tratratra Dera!



Hoppas på att vinna auktionen på dessa godingar så jag och fjordor kan lysa upp vintermörkret!

Klubbyte?

Ja jag funderar faktiskt på det, efter att ha varit medlem i RKRR i hela mitt hästliv känner jag att jag nog vill byta.... Jag behöver inte dra upp varför här men ja det känns inte bra helt enkelt... Men nu är bara fragan vilken ska man byta till? Hallstavik? Det vore ju faktiskt kul att stödja Lotta nu som har ridskolan genom Hallstaviks RF och träna för Lotta är inte fy skam då hon har väldigt bra utbildning! Ja det lutar mest mot Hallstavik, men något som är säkert är iaf att det kommer ske ett klubbyte!

Igår så hade jag som sagt en dålig dag vill jag lova! Men idag är en annan dag och vi får ta nya tag! Idag ska jag och Teddy nog ge oss ut på en ridtur längs vägarna med reflexer och pannlampa:) Igår tog vi ett pass i nya tränset på banan, kände mest bara igenom honom och sen fick han busgaloppera lite i djupsnön på ridnbanan red väl effektivt ca sådär 20-30 min, men Teddy blev trött efter allt galopparbete i snön:)

Jag ska försöka komma ihåg och ta en bild på nya tränset idag oxå:) Det är jäääääätte fint:)

Hemska, hemska, hemska fi** morgon!

Ursäkta språket men vilken jävla pissmorgon jag haft! Börjar med att kl ringer 5.30, då är man inte ett dugg utvilad efter en orolig natt... Drar på sig kläder och sticker upp till stallet för att morgonfodra och släppa ut hästarna innan jag börjar jobba kl 7.

Väl framme vid stallet så kör jag fast med bilen på gårdsplan, skiter i det nu tänker jag och rusar in i stallet för att fodra. Då upptäcker jag att Teddys morgonhö påse och Lunchhö påse är spårlöst borta trots att jag fixade dom igår på dagen! Någon har alltså fodrat Teddy eller någon annan häst med mitt hö? GAAAAAH det totalt brister för mig stressad och förbannad som jag är! Slänger i nytt morgonhö i Teddans påse och slänger ut i hagen

fodra kraft, på med täcken av med stallbandage mm, när jag sätter på Ozzyj*veln täcket traskar han ut ur boxen utan någon som helst notis till mina försöka att stoppa honom, ut på stallplan vägrar bli fångad, lyckas mota in han i Kryssan och Teddys lilla hage och så in i stallet igen för att ta ut unghästarna.

Tillbaka ut i Kryssan och Teddys hage för att försöka fånga Ozzy, efter mycket jävlar och helvete och pissskit får jag tag i honom och släpper ut han med unghästarna så att slutligen Teddy och Kryssan kan få gå ut i sin hage. Sen när jag har släppt ut alla hästar kommer jag på att jag sitter fast med bilen! Det va ju bara att börja skotta och burna utav bara helvete och tillslut kom jag loss och kunde fortsätta till jobbet. På jobbet får jag reda på att det går magsjuka, GREAT! Jag upptäcker oxå att det är stopp i avloppet i köket på jobbet...... Snälla kan inte någon bara komma och skjuta mig!?!?

Aja jag sluar 14.30 iaf.. Jag trodde jag slutade 16.30 så det va ju jävla nice iaf, men nu ska de väl hända nå jävulskap så att jag måste vara kvar på jobbet...... Tur jag tycker om mitt jobb iaf!

TokTeddy

WOW säger jag bara!!!!!!! Idag red jag en fjording ala fullblod! Men fy fan så han höll på! Inte kan man tro att han fyller 18 i vår! Det var helt hopplöst att försöka sig på nått som kallades ridning för Teddy drog i 180 rakt fram och sköt rumpan under sig! Jag förskte mig på lite trav arbete men jag kände att jag bara slet och drog honom i munnen så vi skrittade mestadels, dock i en jäkla fart;) Jag blir så glad när han har sånnahär dagar, han är ju bara så glad och pigg och vill busa järnet!

Nu säger folk oxå att han ser jäkligt bra ut i hullet så det är ju oxå kanonkul! Dressyrkursen på Jädra som vi ville vara med på blev en 1 dagarskurs den 28 december, ska kolla pris och så att jag inte jobbar så kan jag ju ev åka med på den, det vore kanonkul! Ska flörta med Marre och fråga om jag kan få låna transporten och kanske dra med henne som sällskap med;)

 

Nej nu ska jag hoppa i duschen! Sen ska jag ner till ICA och hämta ut mitt träns:)


Piss piss piss

GAHH! Vilket jävla skitväder!!!! Snöstorm! Men dock bara -2 ute så det är bara att klä på sig vinterskruden och åka upp och motinera Teddan. Igår fick han nämligen vila då det var -22 grader ute och jag tycker det är lite hårt för en häst att behövas ridas när det är mer än -20 ute, om man inte har tillgång till ridhus såklart:)

Men vi hade en mysstund på gången istället, och Teddan gick runt och jävlades med alla hästar såklart, han är en sån jäkla retsticka min lilla fjordor:)

Idag skulle jag och Martina T ha tolkat men jag tror vi tar det en dag med fint väder:) Men jag ska nog ge mig ut på en skogsrunda idag iaf, jag får dra luvan långt upp ver öronen:) Jag måste skynda mig lite nu känner jag så jag hinner hem till min tattotime;) Men jag slänger upp lite bilder från igår:)


       

Vart är den?

Som vanligt har jag tappat bort min kamera..... Jag har verkligen ingen aning om vart den är! As tråkigt då min telefon inte tar bra bilder:( Jaha vi får se om den dyker upp eller om jag får köpa en ny på mellandagsrean då.

Igår blev det ridbanana för hela slanten och Teddy gick kanon! Han var så supertaggad så det var nära att jag fick bada i snn ett par gånger (Red barbacka). Vi körde på i ganska hgt tempo i traven och Teddy fick kämpa lite i djupsnön men han skötte sig utmärkt! Galoppen satt som en smäck både i höger och vänster varv! Blev så sugen att vara med på en LB:1 nere på ridskolan på sndag men jag jobbar ju hela dagen så det hinns inte med tyvärr:( Det får bli till nästa tävling om jag är ledig. 

Det var snack om på Rkrr´s hemsida om att vi skulle dra iväg ett gäng på dressyrkurs. Det vore jättekul! HAr dock inte hört någonting mer om det. Måste komma ihåg att fråga om det! 

I januari börjar poledance träningen oxå! Jag är så sjukt taggad och längtar ihjäl mig!!! Det ska bli kanonkul juh!!!!!!!!!!!!!!! Tänk när man får muskler och kropp som hänger med på vad man ska göra och när man verkligen får kläm på det! As kul juh! 

Det är så himla fint väder ute nu! Tänk om man kunde få vara i stallet och ta en snögalopp över ängen! Det vore nått det! Nej istälet blire en kvällstur i mörkret, ska frsöka komma ihåg att ta med min pannlampa nu så att jag ser lite vart jag är på vägen:) Har insläpp ikväll oxå, det är så otroligt skönt med bara 6 hästar varav 3 är täckade, det tar lixom absolut inte mer än 20 min att fixa in och utsläpp. Love it!!!! 

Och så måste jag säga tack till Nattis och Marre som hade mockat och fixat mat åt Teddan så jag bara behver komma upp och rida:) TACK!

Nej om man skulle ta och gå ut med hunden en sväng och sedan städa som vanligt.

Ridbanan eller tolkning?

Det är frågan! Allt hänger på Martina:) Men jag är iof jävligt sugen att rida igenom Teddy ordentligt på banan, och träna mer på galoppen så att vi inte tappar allt igen, men visst fan skulle det vara kul att tolka med:) Som sagt allt hänger på Martina;)

 

Ny träningsform?

Jag var uppe med tuppen imorse och släppte ut hästarna och mockade oc fixa klart allt, så det är gjort.

Idag är det lucia, har ännu inte sett skymten av något tåg men kl 16.00 ska jag infinnna mig på dagiset krumilur och se min älskade lilla Tindra gå sitt första luciatåg:D Stolt som tuppen är jag!

Sen direkt efter drar vi till tyresö och köper en barnpoängstol till Tindra i julklapp, det är väldigt långt till TYresö men det positiva är att det nog blir middag på Donken;) Och påtal om Donken så funderar jag på att brja något nytt, nämligen poledace, ni vet träning på strippstång:) Det är en tjej från Rimbo som har grupper och den tjejens kropp och styrka is to die for!!!!!!!! Ska höra mig för om det är någon mer än jag som vill börja... Någon här kanske?!?!?!

/Veronica

Christer i p3

Har lyssnat på p3 hela dagen. Satt här vid datorn när Christer i p3 ville ha in bilder som värmer i vinterkylan och den första bilden jag tänkte på var faktiskt bilden jag tog på Teddy häromdan, han såg så nöjd ut i snön med sitt mysiga vintertäcke så jag skickade in den bilden :)

Kolla: http://sverigesradio.se/sida/artikel.aspx?programid=3130&artikel=3296570

Nu är det dags att åka och hälsa på Teddybjörnen oxå :)

/Martina

Idag!

Idag blire en vända till stallet och pussa på saffransbullen!<3




Sitter och väntar...

Sitter och väntar på att få gå hem för dagen, sitter även och planerar julafton dvs hur dukningen ska se ut och vad jag ska baka mm... Det börjar närma sig nu!!!!! :)

Hur kommer eran julafton se ut? Jag ska iaf börja jobba kl 21.00 på julaftonskvällen:)

/ Veronica

tränset

               Ja här får ni lite smakprov, jag får fortfarande inte upp helbilden på tränset men jag får ta kort på det när det kommer hem:)

 

Jag har beställt ett träns i färgen brun alltså ännu lite brunare nyans än vad det är på bilden, tränset på bilden är i färgen new tan:) / Veronica


Första rapporten från medryttarn

Teddy tycker nog att jag har varit lite tråkig den här veckan. Igår körde vi lite markarbete på banan och idag blev det en stunds ridning, oxå på banan.
Jag tycker att det är så fruktansvärt nu när det är så kallt så jag står inte ut med att vara ute så länge. Usch vilken klenis jag är... jaja det är bara att kämpa på! Planerar uteritter och tolkning resten av veckan iaf :)

När jag skulle hämta Teddan i hagen så stog han längst bort och grävde efter gräs att äta, han hade ingen lust alls att komma när jag ropade ;)
/ Martina


Det är något skumt!

Det funkar inte med bilden! Ska se om jag hittar någon anan bild på tränset, bilden är väl i fel format eller nått, vad vet jag jag är ingen datahacker:)

Nu drar jag iaf till Täby Centrum och handlar julklappar!

(Jag har ett stort sug efter nya schabrack!)

 


Kunde inte låta bli!

Snart kommer detta träns att sitta på det finaste fjordhuvudet i världen! Detta är min julklapp till Teddy från mig:)

Men av någon konstig anledning vill inte bilden laddas upp! Åh men då får ni helt enkelt hålla ut tills imorgon;)

Dressyrmupparna

Jag vet att jag redan har nämt dessa fantastiska tjejor i bloggen men jag kan bara inte få nog av dom! Derför känner jag att dom måste få lite mer plats här i min blogg.

Ingrid och Linn som dressyrmupparna heter är 2 fantastiska ryttare och verkar vara helt underbara "vanliga" människor:) Deras blogg bjuder på härliga träningstips, tävlingsresultat och helt vanligt flum. Men det jag tycker bäst om är i bloggen är alla tips på utrustning/kläder. A denhär bloggen är verkligen ett måste att följa! Sist men inte minst så har dom ju helt underbart fina hästar som gör sig otroligt snygga på bild!!! 

Dessa tjejor har fått tagit ganska mycket skit genom elaka kommentarer osv, varför förstår jag inte men det handlar väl om den klassiska svenska avundsjukan?? Jag ger iaf 5 av 5 möjliga till denna blogg! 

 

www.dressyrmupparna.blogg.se alltså! (Bilden är lånad från tjejornas blogg, det är deras header, hoppas det va ok?)
 

Sen måndagkväll.

Igår var det måndag... IGEN! Är det någon mer än jag som tycker att helgerna bara flyyyyger förbi? Min måndag spenderades iaf med jobb, en äcklig delad tur vilket betyder att jag började jobba kl 8 till 15 och började kl 17 till 19 igen....URK! Så det fick bli en sen stallvända igår men det visade sig bli mkt trevligt för att jag träffade minnsann på Martina, Linn, Annie och Angelica:) JAg och Angelica tog en skrittrunda med djuren då NeeNee hade haft kolik på morgonen och behvde röra på sig.

Det var en pigg fjording som var ute på vintervägarna och när vi kom tillbaka till stallet så var han så gosig och snäll som bara Teddy kan va så trots att jag hade haft en pissdag med sååååå dåliga tankar så slutade min pissiga dag på bästa tänkbara sätt, underbara vänner både fyrbenta och tvåbenta<3

Hahaha jag måste bara få berätta om min dröm jag hade inatt:) Jag och Angelica var på någon slags outlet för hästsaker där det typ var pissbilligt alltså¨då menar jag typ några kr för ett schabrack osv. Men precis när vi kom in i täckesavd så vaknar jag upp!!!!!!!! Fan jag som hann se så många snygga täcken!

Nu ska Marre rida några dagar men jag har bett henne att uppdatera bloggen om hur det går för na så håll utkik;)

 


Tack!

Tack Angelica som tydligen hade mockat och fixat åt Teddy idag! Your an Angel!!!!!

Tips!

Här får ni ett tips på en kul och rolig blogg. ENJOY!

 

Nu ska jag slänga ihop en smaskig macka innan jag drar till jobbet, sedan blir det en kvällstur till stallet för insläpp av kusarna:)


Snömonster

Men hur mycket kan det snöa egentligen????? Jag ville verkligen inte att det skulle snöa i helgen:( Det skiter sig alltid verkar det som....

Natten har jag spenderat på jobbet, det var en lugn natt vilket var skönt. När jag slutade så åkte jag direkt till stallet och släppte ut hästarna och fixa med mockning och foder. Något som är skönt nu är iaf att det "bara" är -4.5 grader ute istället för -20 alltid något lixom:)

Teddy får vila idag och ev imorgon då det är jobb på schemat, vi får ta nya tag nästa vecka igën helt enkelt! Nej nu ska jag hoppa in i duschen och förbereda mig för helgen´. Vad ska ni hitta på under helgen?

Nyskodd och hårig

Ja nu har han rediga vinterpjuk på sig Teddiluring! Nu kommer vi fram överallt! Men någon klippmaskin fick inte Margona med sig:( Kvinnan som lånar ut den till Margona var utomlands men hon skulle komma förbi med den så fort hon fick hem den:) Ev att Marre kanske visste någon som hade en... Jaja vi får se hur det blir.

Jag kom ca 13.00 till stallet idag och då började jag med att mocka åt NeeNee och Teddy så att dom kunde få komma in eftersom hovis skulle komma till Teddan kl 14.00. Sen vet inte jag hur tiden kunde gå så himla fort men vips var kl 17.00 och jag hade inte hunni ridit än! Hmmkonstigt dedär man jag tog en barbackatur runt skälbyhållet, inte någon stenseriös ridning blev det idag utan det blev ganska mkt bus vilket Teddy tog fasta på på hemvägen för fybubblan så fort det gick och när jag försökte bromsa parerade han genom att sänka hela huvudet och dra på fortare, haha ja man kunde ju inte annat än skratta åt sötkorven:)

Nu sitter jag på jobbet och ska jobba natt, det klirrar fint i pengakasssan det vill jag lova! Sen åker jag till stallet direkt från jobbet och fixar och donar innan jag åker hem och sover för imorgon får Teddy vila då jag också behöver det känner jag:)

Shoppat

Dethär shoppade jag på Hööks här om dagen

 (bara bakskydden)



 Tolkselen:)



 Sen sneglade jag på denna fina Bucas grimma som är i Teddans färger (grön/blå) men den kostade 200 spänn och är lite dyr för mig just nu men oj vad jag och Teddy vill ha denna finfina grimma:)


Hovis och förhoppningsvis klippning

Idag hoppas jag på en total makeover av Teddan:) Margona kommer och ska sko Teddy så han får 4broddshål och snölister och så hoppas jag att hon kan ta med sig klippmaskinen så jag kan klippa min lilla Teddybjörn:) Det behövs verkligen!!!

Gårdagen fick Teddy spendera med Marre, då jag tydligen fick något slags släng av magsjuka under tisdagsnatten:( Det var verkligen inte kul så idag sitter jag med världens jävla lungvärk antagligen någon slags träningsvärk efter all gallspya igår... Det är verkligen hardwork att vara magsjuk vill jag lova! och som grädde på moset så blev NeeNee dålig igår och fick kolikkänning och jag som är NeeNee vakt då Angelica är 60 mil bort uppe i norrland, satt vid toastolen helt död och kunde inte rra mig eller göra något, som tur var så hade NAttis tid att gå med NeeNee en stund och passa honom och han blev sedan bättre igen. Nu går han i "höhagen" med Teddy då vi tror att det är hösilaget som spökar för honom.

Alltså jag måste bara få skrika och skriva av mig lite av min frusteration! Jag har precis kommit från arbetsförmedlingen (vilket jag ångrar djupt att jag gick med i) och där fick jag massa jävla pisskitsjobb anvisade till mig, med anvisade menas att jag måste söka dom och om jag får dom så får jag inte tacka nej för då förlorar jag ersättningen som jag får varje månad. Iaf så vill ju jag ha jobb som mentalskötare men då har dom jävlarna anvisat mig jobb som vårdbiträde med anledningen till att jag oxå är utbildad som det och kan få jobb som det, men jag vill inte ha jobb som vårdbiträde för att jag är hgra utbildad än en vårdbiträde och kan då få jobb som är högre betalt plus att jag vill jobba inom psykiatrin där jag är utbildad inom, well well till saken, ett av jobben jag blivit anvisad är som vårdbiträde inom kvällspatrullen hemtjänsten i SKÄRHOLMEN! Hur i helvete hade dom tänkt sig att jag ska ta mig till SKÄRHOLMEN!!!! FAttar dom hur långt det är?!?!? Och det andra jobbet är som vårdbiträde på ett korttidsboende för unga autistiska i SÖDERTÄLJE! Men för fan ere jäval puckon!!!!!!! Hur tänker dom???????????? Det är frfan helt sjukt dethär jävla systemet!!!!!! Denhär regeringern frtjänar fan att sprängas i luften! ÅHHHHHHHH!!!!!!!!!!!!!!!!!!! JAg blir så störd!!!!! A jag är iaf cp arg och kommer ringa dessa jobb och säga såhär: Jag är tvungen att söka dessa jobb men jag är absolut inte intresserad och har inte möjlighet att jobba hos er så ni behöver inte änns läsa igenom min ansökan.

 

FY VAD ARG JAG ÄR!

 

 Såhär glad som Angelica är, är INTE jag idag!


RSS 2.0