Det känns som igår...

Idag är det 1 månad sedan Teddan Beddan sprang till Trappalandas evigt gröna ängar.. 1 månad sedan och det gör fortfarande lika ont.


Datum spikat!!!

Nu är det spikat!! Den 5 november åker jag och hämtar lilla Dalex!!!! Jag hade sån jäkla tur att Sarah ska neråt dit så vi kunde sammåka och turas om att köra. Gud så glad jag blir nu:) himlans skönt!!!


Hej Veronica!

Dalex mår bra och är nu intagen från betet och ska börja sin avvänjning. Så spännande!!!!!!


Ridpass!

Igår blev det ett ridpass på Krezip igen:) vi tog ett pass på ridbanan då jag inte riktigt känner henne än. Dock fick jag lära mig hur det är att sitta på en Krezip som tror att en liten rödklädd tjej ska äta upp henne! Men det hade hon snart glömt efter några skänkelvikningar:)

Jag red mycket lösgörande, samt uttåtställd till en början för att sedan trycka på henne framåt och sedan samla henne ifrån det till början på lite tramp:) detta ridpass gick mycket bättre än det förra, även galoppen gick bättre, fast den va absolut INTE bra:) men de e bara att kämpa på!


Motion.

Ja eftersom man inte rider något just nu för tillfället så får man ju se till att röra på döfläsket! Jag har gått med i viktväktarna och räknar numer points:) Imorgon har jag hållt på 1 vecka och då är det vägningsdax, då får vi se om det givit något resultat. Jag hoppas på 3 kg, men jag har fuskat lite så det blir nog inte så... Ska snart gå Rimbo runt, då kanske det händer något. Jag längtar som in i norden på den dagen jag ska ha ansvar för Lottie så att något händer i mitt liv:)Tänka att borsta en häst igen!!! Haha fantastiskt! Men mest av allt längtar jag ju tills Dalex kommer hem. Avvänjningen börjar nog närsom, så kul!!!!!

Tomt

Gud va tomt livet utan häst är!!! Vad gör man utan häst lixom?


1 november

Den första november och tio dagar framåt ska jag ha hand om Lottie, den nya hästen i stallet, mendans hennes "mamma" är i norge på jobb. Det blir nog inget ridandes utan bara borsta och mocka. Men det ska bli kul att ha hand om en häst nu igen:=) Sen börjar jag även att fundera lite kring hur transporteringen av Dalex ska gå till. Ska man ta med sig en lugn häst i transporten så han slipper stå själv från Enköping till Rimbo? De e ju ändå ca 10 mils resa. Jag har tänkt lite på Tösa.... Ska fråga Lollo. Sen har jag även tänkt på dehär med frambommen, en sån liten rackare lär ju kunna klämma sig under frambommen? Har ni några förslag och tips på hur jag ska gå till väga?

Gulliga ni!!

Ni är så himla underbara alla läsare!!! All kärlek till er!!<3


Tiden flyyyyyger iväg!

Jag hinner inte med! Men det är bra att tiden går fort så att jag får hem Dalex snabbare;) Här händer det inte mycket inte, speciellt inte på hästeriet. Dock var jag uppe hos Lotta i hallstavik där hon har sin ridskola och hon ville att jag skulle börja träna och tävla en av hennes ridskolehästar, vilket jag tycker låter himlans kul:) Jag har alltid gillat den hästen. Ja eftersom jag inte har mycket att skriva om så får jag väl lov att börja städa här hemma då... pust....

Dom glada nyheterna

MM härliga morgon, jag sitter nedbäddad i soffan med datorn i knät, kollar på the voice och äter lite marknadsgodis:) Marknaden igår var jättemysig som alltid trots en skvätt regn:) Tindra åkte lite karuseller och vi åt langos, munkar mm:) Köpte även en ljuslyktegrej att ha i blomlådan på balkongen. Så nu innan en jobbkväll sitter jag och myser med den lilla marknadskänsla som finns kvar. Så till dom glada nyheterna då. Jo det är ju så att jag har länge funderat på att ha en unghäst på sidan av Teddy en unghäst som kunde präglas lite av både mig OCH Teddy. Tyvärr hann det ju inte bli så... Men jag har bestämt mig för att köpa en liten som ska få fortsätta och ge mig glädje. Så i mitten av november så kommer det en liten halvårshingst till Mälby gård. Ingen mindre än Björkhems Dalex e: Alexander Lukas u: Björkhems Tycka 3319. JAg är så spänd över detta och längtar som tusan tills han kommer och jag får rå om honom! Besök gärna Stall björkhems hemsida, Googla stall björkhem. I galleriet under flik föl 2011 så finns det mer bilder på Dalex:) Så vad tycker ni?

Vojne vojne!!

Ja nu är jag hemma från stallet. Red som sagt Krezip idag. Blev en sväng på banan då jag har hört hur hon kan bete sig ute i skogen;)

Ridpasset gick väl ok med tanke på att jag aldrig suttit på hästen. Jag red med mycket fokus på tramp och framåtbjudning. Galoppen struntade jag helt i för jag försökte fatta galopp men det blev katastrof!:) Nej men det va verkligen kul att få rida igen! Tack Fanny, jag gör det gärna igen:)

Imorgon är det Rimbo marknad vilket är väldigt stort här. De e väl typ nordens största/längsta endagars marknad. Så då blir det langos, munkar, marknadsgodis, brända mandlar mm för hela köret!! Tindra vill väl även åka karusell antar jag. En riktig mysdag väntar oss!!


Idag händer något kul!

Idag händer något jag inte gjort på länge, jag ska nämligen rida!!!! Fanny som har sin häst uppe i stallet var tvungen att plugga idag så då va hon så snäll så hon frågade mig om jag ville rida Krezip. Så idag drar jag och Tindra upp till stallet, Tindra ska rida på Duli och jag då på Krezip:) Det ska bli jättekul! Har ni tur kommer det kanske lite bildet ikväll eller imorgon:) Ni får också hålla utkik efter mitt glada nyheter inlägg som dyker upp här på bloggen inom dom närmsta dagarna. Kram på er alla!


<3<3

Now I close my eyes and I realise...... But I did it all, I did it for Love....

Nyheter.

Ny finns det lite goda nyheter här i allt mörka! vill ni höra på mina goda nyheter så tycker jag att ni ska kommentera väl så ska jag fixa ett nyhetsinlägg åt er:)

Ensam.

Just nu känner jag mig som världens mest ensamma människa i hela världen.... Jag saknar Teddy så in i norden! Och att inte kunna åka till stallet sånnahär deppdagar och bara borra in ansiktet i pälsen eller hoppa upp och bara rida en barbackatur och tänka suger verkligen! Åh jag saknar min bästa vän, för nu står jag här själv....

RSS 2.0