Fotograf?

Någon som är sugen på att ta fina kort på mig och Teddy?

Kl 18.00

Åh jag sitter här och längtar till kl 18 ikväll! Då ska vi i stallet löshoppa med våra hjärtan! Och Pia tar med sig fika;) Jag kan utlova lite bilder... Hoppas på att Fanny tar med sig superkameran! Annars om någon med superkamera och fotoskills är i närheten av vårat stall i rimbo/råånäs kl 18 så får man gärna komma och fota.

Men innan löshoppningen tänkte jag trimma lite med trimmern runt hagarna och ränsa bort ogräset i hörnorna på ridbanan, eller så börjar jag tvätta min box lite grann maybe... Mycket måste göras...

Men hörrni, vill ni se bilder?


Aktiviteter.

Jag vill börja med att be om ursäkt för att jag inte har så mycket bilder att bjuda på, inga nya iaf. Men det är svårt när man alltid är själv uppe i stallet och det inte finns någon som kan fotografera ofta. Men jag ska försöka få tag i någon som kan komma ibland iaf...

Yeye nu har jag och Teddan lite inplanerade aktiviteter framöver här. På söndag så är dt löshoppning i stallet ( Det kommer ni få se bilder ifrån) och den 12/8 så kommer duktiga Carina Mattson ut till stallet och har tömkörningskurs för oss. Det ser jag otroligt mycket fram emot. Man kan ju göra så himla mycket från marken!

Idag blev det iaf ett tömkörningspass på banan med lite bommar inblandade:) Jag la upp några cavalettibommar som han fick trava över och det skötte han med glans! Han gillar det verkligen. Sedan på ena volten la jag bar en bom på marken som han fick galoppera över, det är lite svårare tycker Teddy... Han kan inte riktigt bestämma sig om han ska hoppa över den eller galoppera över den så han tog ett eget beslut och saktade av till trav precis framför den och travade över, men det gick jag inte med på, så vi hade lite viljornas kamp där ett tag men tillslut fick jag som jag ville;)

En sak som jag reflekterade idag när jag såg honom från marken är att när jag tömkör honom är hans högergalopp jätte rund och fin och stark och han fattar alltid höger galopp i höger varv. Men när jag rider på banan så kan jag ibland få kämpa till mig en högergalopp men när han väl fattar höger galopp så går han jättefint men när jag är ute och rider så kan jag inte änns få honom att gå i höger galopp.. Han tar bara vänster galopp hur många höger fattningar jag än gör så rullar han in i vänster galopp.... Så då insåg jag (jobbigt nog) att problemet sitter nog hos mig:S Det är ju mindre kul att inse... Så nu är det bara att jag tar hjälp av tränare för att få till höger galoppen dårå...

Fail...

BIg fail idag.,.. Vi var och spelade mingolf jag och 3 st till.. De gick halvbra för mig och för alla andra gick det urdåligt... Men likförbannat kommer jag näst sist!!!! Va med 2 hole in ones!!! Minigolf.. Vad är det för någon jäkla skitsport??


Frisören Sören.

 
Jag skulle verkligen behöva klippa manen! Åh det blir alldit så nedrans dåligt när jag gör det med saxen... Jag längtar tills jag får klippmaskinen! Har ni något bra tips på att klippa fjordmanar?


Det bästa.

Åh vad jag älskar min älskade, älskade, älskade Teddy! Vilken jäkla kille han var idag! Det började inte som en bra dag då jag är smått sjuk och vi har öppnat en bit av vallen till fårhagen och där hade dom gått och betat under dagen.. Alla andra hästar behvde det men inte min kille.. Ne han var lite överjäst om man säger så... Så jag tappade allt sug för ridningen.. Jag kände att han bara kommer vara trött och sådär sommarseg ni vet?

Jag bestämde mig för att rida ut och galoppera bort dedär överjästa. Sagt och gjort! Jag sadlade på gav mig ut. Jag skrittade på lång tygel ett bra tag, kände att jag inte ville korta tygeln och ta fighten, men tillslut kortade jag tyglarna och... vips så hade jag ingenting i handen:) Jag fattade ingenting! Och i traven fick jag en häst som jobbade på i fin lägre form och arbetade fint med bakbenen upp genom hela ryggen!

När jag kom till banvallen och skulle galoppera så studsade min häst nästan jämnfota av lycka! Jag lät honom rulla på i ett lagon tempo utan krav på någon form what so ever. Försökte fatta höger galopp men det gick inte, jag gav upp, orkade helt enkelt inte.... Vi galopperade på där på banvallen och varje gång jag saktade ner till trav så ville Teddy galoppera igen! Han hade så mycket energi i bakkärran så han nästan flög fram. Så ja jag lät ha nfortsätta galoppera på grusvägen och då fick jag en sån fin häst! Teddy galopperade på i fin takt och var rund och fin i hela kroppen och gick i en fin högre form i nacken, hela vägen! Han fortsatte på tygeln även upp för backen även när jag lät honom gå på i högre tempo.

Ni kan ju gissa att det var en glad Veronica som kom upp för backen på sin ädle springare. FAsiken det är sånna stunder som denna som är värd allt slit! Åh allt är så värt det! Han verkar iaf gilla sitt nya raka happy mouth bett kan jag ju konstatera. Jäkla synd att man inte ska få tävla på det bara....

Imorgon blir det vila för guldklimpen, sedan är det hårdkörning igen:)

Förresten hörrni, om ni kommeterar bra så ska ni få veta en hemlis.. Vill ni det?






Ännu ett ridpass.

Kom precis hem från stallet, missade regnet precis! Lucky me!!! Idag blev det ett pass på ridbanan. Som jag hade bestämt igår redan så låg fokus på att få loss honom i höger varv och jobba på galoppen. Såg jag jobbade loss honom i skritten i ca 20 minuter, jobbade på en volt, det blev mycket flytta i volten och minska/öka den. Han var lite motsträvig idag... Fick inte riktigt känslan av att han var framme i handen. Alltså han är alltid lite för seg men idag var han väldigt trött i fötterna...

Jag hoppade över att jobba honom i trav idag. Jag hade ju skrittat så länge och jag ville inte trötta ut honom i traven.. Jag känner ändå att traven är helt ok så jag ville sprara energin till galopparbetet. Så jag började i höger varv på volten. När jag fattar galopp så slår han sig fri och kastar sig inåt i volten och tar vänster galopp och springer iväg... SUCK! Detta gjorde han ca 3-4 gånger tills jag totalt brann av! Då saktade jag av och gick tillbaka till stallet och hämtade gramanen... Efter en tid när jag lugnat ner mig så hoppade jag upp igen och började om.

Tänk vilken skillnad det blev! Helt plötsligt kunde Teddy fatta höger galopp och göra ett byte mitt på ridbanan, dock inget vackert men ändå ett byte! Så jag red honom på galoppvolterna i både höger och vänster varv. När jag var nöjd så lät jag han ta en andningspaus innan jag skulle börja med travarbetet. Och jag hade väldans tur idag då BW kom ner till banan lagom till travarbetet så jag fick lite hjälp. Hon sa att hon såg precis vad jag hade för problem. Hon sa att han får en jättefin form stundtals men han trampar inte ordentligt med benen utan ha ngräver ner dom lite i marken. Så hon tog mitt sp och petade på honom i haserna och då jäklar blev Mr Teddy lite upprörd och trampade fint, men så fort BW tog ett steg bakåt så dog han... Och när han fick en fin form och jag gav eftergift så dog han... SÅ frustrerande!!!!!!!!!

Så efter att ha pratat och rådfrågat BW som jag litar helt på så ska jag prova brassa på med havre. Jag har hört att man absolut inte ska ge ren spannmål till fjordingar, varför vet jag inte egentligen. om ni vet får ni gärna informera mig:) Men BW tyckte det såg ut som om han bara inte pallade utan måste få hjälp med mer energi. Prova kan man alltid göra. Hon kände även i munnen på honom då hon upplevde att han gick och lipade hela tiden och fumla med tungan. Hon sa då att han har väldigt tight i munnen alltså en väldigt låg gom uppe och nere så ha nfår inte riktigt plats med tunga och bett. Så hon föreslog så tunna bett som möjligt och ett bett med tungfrihet. Så jag ska kolla efter lite bett, igen:) Jag känner lite nytt hopp nu när jag fick hjälp av BW. Kul!


Galopp, Galopp!

Alltså jag måste börja med att berätta att jag är så dum så dum... Hur i helvete skulle jag kunna tro att jag skulle kunna anmäla mig till dom närliggade dressyrtävlingarna nu? Dom blir ju fulla på 1 sekund! Hmm men nu ska jag hålla mig beredd... Jag såg nämligen att Vellentuna skulle ha en tävling i september om jag inte missminner mig. Nu är det djungelns lag som gäller!:)

Idag var Teddy och jag ute och galoppträna. Jag känner att jag måste underhålla och förbättra hans kondis ett snäpp. Nu börjar han se bättre ut i kroppen iaf! Det är skönt, men jag ska ändå kolla upp om jag ev måste maska honom, jävla kolla masken och vara dyr bara! Men de e väl som det är antar jag, kolla måste jag ju göra hursom. Anyway tillbaka till ämnet. Vi red bort påå banvallen mot rånäs. Det blev mest galopp med mycket skrittintervaller. Teddy tyckte det var kul, men mot slutet blev han trött och vägrade fatta höger galopp! Åh jag fattar inte varför han håller på och bråkar så om det till sista blodsdroppen! Höger galoppen har varit jättefin nu på sista tiden. Alltid ska ett bakslag komma. 

Jag försökte få honom i höger galopp hela vägen hem men utan resultat:( Så jag skrittade dom sista 10 minuterna hem och så fortsatte jag på banan.. Det var inte uppskattat av Teddyman men jag lyckades iaf få en höger galopp, inte så fin men det var jag inte ute efter.. Jag ville bara att han skulle fatta höger galopp. 

Imorgon blir det ett pass på ridbanan med fokus på galoppen framförallt HÖGER! Nu jäklarns:) Efter ridpasset så fick han stå i boxen och äta sin mat och sedan duscha i slangen. 

Är det något speciellt ni vill läsa om här i bloggen? Eller är det något ni vill veta om mig eller Teddy? 

Dagens status: VARMT!

idag så var vi så "smarta" att vi gick upp till stallet... Jag ångrade mitt beslut många gånger:S Det var så kvavt ute så man kunde nästan inte andas kändes det som.. Jaja upp kom vi iaf.

Eftersom det var olildligt varmt så blev dagens ridpass inte jätteansträngande, men jag ville verkligen känna på honom med det nya bettet. Han var lite loj men i denna värme så fårstår jag honom. Jag arbetade igenom honom i skritten, gjorde mkt halter och svängde ´massor med halvhalter lite överallt. Han lyssnar otroligt bra på halvhalterna nu, det är jätteskönt.

Var tvungen att prova lite trav med och det var så himla härligt för jag hade ingenting i handen:D! Han hade kunnat gå fram i lite bättre tempo men det är som det är. Jag tror minnsan att vi är redo för tävling i augusti:)

Idag kom även våran spånpellets leverans så nu är det fixat inför hösten, skönt. Nu är det bara betalningen kvar:S

Här får ni lite bilder från dagen.

 



Där höll vi på och dimpa ner i backen. Teddan tyckte inte han behövde lyfta tassarna:/





Kolmården.

Nu är vi tillbaka från våran tripp till Kolmården. Vi åkte ner (eller var fasiken det ligger) på onsdag morgon och gick där hela dagen. Sedan åkte vi till en stugby där vi hade hyrt en stuga där vi sov för att sedan åka hem igen idag:)

Kolmården var fantastiskt stort!!! Det fanns så mycket att se! Men eftersom Tindra var med spenderades mesta av tiden i hennes favorits värld, nämligen Bamse!! Det var ett väldigt fint ställe han hade på Kolmården med en affär där Tindra handlade en Bamsebok, Bamsematlåda och en Skalmangosedjur. Sedan lekte hon runt vid Skalmans, Lilleskutts och Farmors hus.

Vi hade bokat plats på Delfinshowen kl 13.00 så vi käkade lite thaimat i Tigerworld och gick vidare till Marineworld och Delfinerna. Alltså den showen var helt obeskrivligt underbar!!!!!!! Jag satt med gåshud och tårar i ögonen hela tiden! Delfiner är väl ett av världens klokaste och vackraste djur. Och kärleken till sina skötare och vise versa den var underbar att se. Det var otroligt häftigt och dom var så duktiga! Tindra satt med stora ögon hela tiden:)

Efter Showen kollade vi på alla djur, men Tindra var trött och inte allt för road, tills vi kom till "shavannen" och Tindra fick syn på någon gul liten "häst" av något slag. Då skrek hon överlyckligt att det var hennes Teddy<3. Faktiskt så såg det gula lilla fölet ut som ett fjordföl, dock lite större och mer långbent med en annan slags svans. Efter ett tag gick vi tillbaka till Bamses värld och tog en glass. När vi satt där kom Bamse och Lille-Skutt och ville ha kramar. Tindra blev överlycklig men när det blev hennes tur att krama så blev hon rädd men hon vågade klappa Lille-Skutt.

När vi kände oss klara för dagen så sådär vid 16.00 tiden så åkte vi till campingen och gick ner till vattnet som låg ca 50 meter bort, och Tindra kastade sig i vattnet:) Sen blev det middag på restaurangen och lek i lekparken. Tindra somnade tillslut efter mycket om och men. Hon var väldigt övertrött om man säger så:) Linus och jag satt och spelade kort fram till 23.00, jag vann;). 

       

Idag när vi åkte hem stannade vi på Biltema för jag skulle köpa ny hjullagersats till Audin, men den fanns inte på biltema i Botkyrka, och inte i Haninge eller Uppsala heller men han sa att dom hade inne på Biltema i Värmdö, men där kände vi att det var liiiite långt att åka.. Så det blidde inget till Audin:( Men det blev lite saker till Teddy och mig när vi stannade på Hööks i kungens kurva. Det fanns så mycket jag skulle vilja handlat, tex ett nytt schabrak och lite lindor men ekonomin räcker inte till:( Men det jag handlade var:

* Ett rakt gummibett med äppelsmak.

*  Ett par tyglar, inga märkvärdiga utan bara ett par till det andra tränset så att jag slipper byta hela tiden från träns till träns.

* Ett par ridbyxor till mig, svarta CRW.

* Ett par svartmönstrade ridstrumpor.

Tindra köpte en borste till Teddy som hon ska använda när hon borstar. Hon fick välja själv så det blev denna:


Teddy har iaf haft det bra då Martina har hållt ett vakande ga ver min guldklimp! Imorgon hoppas Tindra och jag på en dag utan regn så vi kan ta en tur.

Juste! En sadel till Tindra ska även köpas så att det blir lite lättare för henne att sitta ordentligt.


Och regnet det bara öser ner!

Igår hade jag planerat att skritta ut en sväng, vädret så lite lurigt ut men jag trodde jag skulle hinna... Men icke. Precis när jag kom in i stallet öppnade sig himlen!!! Regnet öste ner något totalt! Så vi stog bara inne och borstade och mös och sen fick Teddy komma in i boxen och äta mat, han var väldigt trött och sov en stund i boxen.

Idag ska Cissi rida en sväng, vilket passar mig kanon då jag tydligen måste in till Arninge djurklinik med Porschen då han har ett fult sår på svansen från ett bråk.. Han måste sövas och det måste göras rent dårå... Håååå dne katten gör mig ruinerad! Det va ju nästan precis ett år sedan han opererades för sin fraktur... Men vad gör man inte för sina djur?!



Pengar!!!

Åh! Jag vill ha pengar!!! Idag ska jag fasiken köpa en trisslott! Jag känner att idag är det min tur.

Just nu längtar jag tills jag får pengar, lön... Jag känner mig verkligen pissa, pank, urfattig. Helgen har gått åt till american car show. Fantastiskt jippo! Jag älskar ju 50-60 tals bilarna! Dom är verkligen snygga!

Teddy har fått välfrtjänt mini vila då han har gått rätt hårt. Man måste vila och låta musklerna byggas upp. Idag ska Tindra och jag åka upp om det inte spöregnar, då åker jag upp själv. Det blir nog en skrittur, tråkigt men välbehövligt.

Nu kl 10 ska Tindra och jag sätta oss på bussen in till Täby Centrum! Jag måste kolla efter nya skor då mina tackade för sig igår:( Mina bästa!!!! Ska även kolla efter en låda att förvara Tindras lego i.


kvällstur

Igår blev det en kvällsvisit i stallet. Skulle juh egentligen skritta ut en sväng och klättra lite men det blev ett pass framför vagnen, genom skogen och ner på banvallen. Teddy tyckte det var lite kämpigt i skogen där det var lite backigt och krångligt men oj vad nyttigt tyckte jag:) På banvallen blev det trav i friskt tempo. När vi travade frbi islandshästarna på Ekeby så bestämde sig Teddy för att det var lite jobbigt Så han blev helt plötsligt "rädd" för en svart isis, så "rädd" så han hoppade (läs gick) ner i diket brevid och passade på att ta en vilopaus:) Haha han såg så kul ut där han stod och kollade på mig under lugg!!! Priceless!

När vi kom tillbaka blev det mat som vanligt och sedan ut i hagen igen. Teddys hals börjar verkligen ta form! Tycker även att han börjar få rundare rumpa och att ryggen höjt sig en aning. Jag tror att den varierade ridningen plus maten gör sitt. Teddy får (nu på sommaren) ca 1/4 groov 60, 1 pump chevinal plus och 1 mått E-vitamin med lysen (?) och selen. På vinterna får han oftast 1/2 groov 60 plus hö men annars är det inte mycket som förändras.
Hur ser era hästars foderstat ut?


Ajajaj

Jag är helt slut i kroppen efter gårdagens ridpass! Idag blir det en skrittrunda och lite klättring för Tedyman!


Så himla synd att bilden är suddig... Men vi får se det som ett abstrakt konstverk;)

Dagens ridpass

Idag var det ett såntdär bra ridpass igen! Jag känner att allt brjar verkligen lossna nu, jag kommer mer till ridning och Teddy bjuder mer framåt nedåt och är inte lika stark i munnen längre.

Han är mycket bärigare i kroppen nu med och orkar med varje moment lite längre för varje gång, det känns så kul! SM 2012 känns lite närmre.

Jag började ridpasset med att skritta på grusvägen i ca 10 minuter sen inne på banan så fortsatte jag att jobba honom i skritt. Mycket volter, serpentiner, öppna och mycket halter! hll på i säkert 115 min med detta! När han väl kändes loss och framåt så började jag trava  och rida lätt och lät honom komma fram ordentligt i bettet, sedan satte jag mig ner och fortsatte jobba på volt med lite halter och halvhalter.

Jag tyckte att han var lite nonchig och okoncentrarad så då ställde jag honom utåt i volten och red så 1-2 varv för att sedan rakrikta och fortsätta fram på spåret och gick in på ny volt på andra ridbanshalvan. Detta visade sig vara väldigt effektivt och jobbigt! Men jag har ju haft lite problem med rakriktning, men nu gick det bättre!

Igaloppen jobbade jag mest på volt och försökte honom att "gå av sig själv" och släppa bettet och bli rund och fin. Det gick sådär.. Vi är inte riktigt där än om man säger så, i höger varv blev det lite korsgalopp i bland vissa fattningar men tillslut spå blev det rätt och han orkade hålla galoppen hela tiden och han sökte sig nedåt men skjuter ut bogen. Sköt ut bogen gjorde han i båda galoppvarven, så jag parrerade lite med händerna och "bar" upp honom lite grann, men över det stora hela är jag nöjd med galoppen då han orkade hålla igång länge och sökte sig bra nedåt:)

Efter ridpasset var både jag och Teddy blöta som två sjöodjur! Det är inte lätt att rida ordentligt inte! Teddy fick bada i slangen efteråt.


Eftersom jag inte har någon privatfotograf med mig jämt, så blir det oftast bara bilder från hagen och före/efter ridturen. Dehär är före ridturen, Teddy spanar på dom nya hingstarna som har kommit och ska gå på bete här.

Gulingpower

Bra fjordblogg!!!


Home sweet home!

Nu är jag hemma från Norge igen:) Jag har haft väldigt trevligt trots vissa regnskurar och lera och en jävla älv man va tvungen att ta sig förbi... Mycket fina bilar såg jag och Norrmän är väldigt trevliga!! Inte sådär sliskiga som Svenska män kan va ni vet>:) Men vet ni vad? Inte en ända fjording såg jag längs vägen! Förutom i Örebro då, där det rullade in transport på transport med saffransbullar i:)

Nu ska jag jobba och sen i morgonbitti blir det direkt upp till stallet och hälsa på min underbara Teddy! Det är det jag längtar tills just nu!

Norge och Örebro.

Ja idag är dagen D. Norge here I come! Jag ska snart börja packa och gå ner till ICA och köpa kylklampar och cigg... Sånt kostar en mindre förmgenhet i NOrge.. Sen ska jag till systembolaget och sen skulle jag behöva dammsuga ur bilen:)

Sedan så vill jag skicka ett lycka till alla fina fjordingekipage på SM i Örebro i helgen. Så LYCKA TILL ALLA!!!!

Snodda bilder!!!!

MOHAHAHAHAHA!!! Va inne på Fannys blogg och snodde dessa bilder, hon har inget emot det... tror jag...;)







Fantastiskt!!!!!!!

Som ni kanske förstår gick det kanon att rida Teddy idag! Jag fick verkligen en bra känsla och kunde känna takt och bestämma fart med bara sätet!

Ridpasset började inte så bra, han var seg och hård i munnen. Tänkte ge upp och rida ut en sväng istället men sedan gav jag mig fan på att få igenom honom iaf i skritten. Jag red mycket på volt och böt varv ofta. Mycket halvhalter blev det och även lite ryggningar. Halvhalter är ju fantastiskt! Varför använder jag mig inte mer av det?!?!?!?!?!?! Skärpning!!!!!!

När skritten var mjuk, fin och följsam så brjade jag trava och där fick jag samma fina känsla på en gång! samma sak i traven. Mycket volter och halvhalter. Fick även till en jättefin travökning på diagonalen. Jag galopperade inte så jättemycket för jag ville inte förstöra den fina känslan jag hade. Men jag tog lite galopp i båda varven, den är u inte helbra men han söker sig nedåt och börjar jobba lite men han skjuter ut bogen lite då han inte orkar men det är en bra början:)

Nu i helgen åker jag till Norge. Ska höra om någon av mina stallkamrater kan motionera Teddy åt mig iaf 2 dagar. Nästa vecka ska vi koncentrera oss på kondition och klättring:)


var är solen vänner?

Dom senaste dagarna har varit lite molniga, jag saknar solen!!!! Men det är rätt nice väder att rida i faktiskt så helt dåligt är det ju inte.

Igår så skrittade jag och Teddy ut barbacka på långa tyglar. Vi var ute i ca 1h 15min. Vi skrittade på i ett friskt tempo och efter ca 20 minuter så fick Teddy en riktigt fin skritt med bra övertramp:) Där ser man hur lång framskrittning det egentligen behövs!

Jag kom ihåg att jag fick ett tips av Veronica LIndén en gång för längesen om att man vi få rumpmuskler på hästarna så kan en bra ävning vara att rygga upp för uppförslut. Så det roade vi med oss. Teddan fick rygga ca 4 steg i några uppförsbackar. Det är ju trots allt en jobbig övning när man inte är van.

Teddy tyckte nog att det var mysigt för han var pigg och glad. Jag ska försöka skritta ut en runda på minst 1h 1-2 ggr i veckan. Det ger ju mer än vad man tror!

Idag ska jag, Tindra och Teddy ut med vagnen och jogga lite. Det känns som ett bra upplägg:)

                


Blött...

Det regnade satan när jag och Rocco CYKLADE (Rocco sprang såklart) hem från stallet igår! Då blev jag såhär ledsen...

Pust, stonk och stön!

Ungefär så låter jag just nu... Kommer precis hem från ett försök till en springtur i spåret i 28 graders värme... Det gick sådär som ni förstår. Orkade inte springa hela vägen så jag fick lägga in lite gåendes med men hey intervallträning är ju kanon sägs det!

Igår när jag hämtade in Teddy från hagen så slog det mig att han är rätt smal och fin nu men där fettet en gång satt är det nu mest insjunket:( Det betyder bygga musklerdax! Efter 1 år har jag lyckats få ner honom i normalvikt och det lär säkert ta något år till innan alla muskler sitter där som ska.. Jag funderar på om jag måste ge honom extra protein, han är ju rätt gammal och äldre hästar behöver väl mer protein? Någon kunnig som kan hjälpa mig med detta?

Iaf så togjag och Teddy ett pass på banan, jag började med att värma upp honom med mjukgörande övningar dom går jättebra åt ena varvet (kommer inte håg vilket) men åt andra varvet så sitter det fast.. Massör nästa?!?

När han kändes någorlunda mjuk och framåt så red jag igenom LB:1. Han blev lite springig och stark men hellre det än att han totaldör som han brukar göra... Sedan så red jag på en galoppvolt åt båda varven. Galoppen blir bara bättre och bättre! Så skönt!!!! JAg kommer verkligen till ridning. Efter ridpasset på banan skrittade jag till hagen och red in och klättrade 3-4 gånger i backen som finns där. I mälby har vi inte jätte mycket backar så det blir inte att man klättrar så ofta men jag ska skärpa mig på den biten, för här ska byggas muskler!!!!

Förövrigt red jag i Carros fårskinnssadel och på rakt gummiklätt bett och han tyckte verkligen om det bettet så nu blir det till att införskaffa sig i ett sånt med äppelsmak, det ska väl passa herrn eller hur;)




Här ser man hur otroligt omusklad han är över rygg och rumpa:( Men allt blir så mycket lättare nu när han vervikt är borta.


Teddys grimma ligger här hemma och jag glömmer alltid att ta med den så jag måste låna alla andras, här fick han prova Meyas knallrosa grimma.. Manligt?



RSS 2.0