Premiärdopp!

Visst, nu har man äntligen doppat sig! Med hjälp av Teddy;) Det var nämligen så att jag, Annie, Carro red ner till sjön med hästarna och Teddy vandrar ju snällt ut hanoch simmar några simtag innan han vänder in igen. Så jag fick snällt hänga på:) Men det var så varmt och skönt i vattnet så det gjorde inget.

Nu har äntligen värmen kommit igen!! Det betyder att det blir ridning sent på kvällen eller jättetidigt på morgonen. Så igår blev det tidigt för Teddy. Men lungt för det var redan varmt runt halv 8. Men vi sladdade ridbanan tillsammans sen longerade jag honom på inspänning vilket gick sådär. Han var väl inte jättemotiverad i värmen.

Idag slutar jag 11 så då ska jag åka ut till Rialagropen och sola och bada på klipporna med kusinen min, det ska bli nice! Sen blir det stallet på kvällen för hovslagaren kommer och kollar på Teddys vänster framhov då jag misstänker lite hovröta?!?!? Allt Ozzy får verkar Teddy få.... Men de kanske är som Ozzys hovslagare säger? Att det e bakterier i markerna? Eftersom vi alltid har något varje år, typ hosta, rasp, hovröta... Hur kollar man upp sånt? Jaja efter det tänkte jag nog rida ut en sväng.

Funderar på att satsa nu till en dressyrtävling på lovisedal den 13/8 har jag för mig att den var... Jag ska se hur det käns men jag jobbar mot det iaf. Så då blir det hårdträning nu för oss båda! Kul!!! Det är alltid kul att ha något speciellt att jobba mot:)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0