Kursen

Det va riktigt lärorikt på Carinakursen. Teddy blev riktigt fin stundtals, speciellt när han blev lite upprörd för att Carina va på han lite med pisken. Men fasiken va svårt det var att få en rak häst! Det va så himla svårt allting, men med lite träning så blir det nog ordning och reda. Jag ska träna som en liten iller så att jag får koll på dedär, för sedan vill ja gå en ny kurs och lära mig flytta åt sidan mm:)

CArina tyckte jag kunde ha ett stångbett på honom när jag körde/tömkörde för han lallar runt lite och blir lite stark och driver lite med mig så för att ha något att säga till om när han drar iväg så kan det vara bra med en stång.. Så jag får väl prova det. Tyvärr blev det inga bilder då det var dåligt med folk där som kunde ta kort:( Får hoppas på nästa gång då!

Hmm nu ska jag sätta mig ner och försöka knåpa ihop ett gästinlägg:)

Kommentarer
Postat av: Maja

Sv. Om du menar Silver så är han aldrig till salu enligt ägaren :P



Hampus vet jag inte. Han vill vill sälja typ i snart ifall han ska behållas som hingst, annars kan vi inte ha honom i stallet. Det spelar inte så stor roll om man kasterar honom eller inte, men det sklulle vara kul om han kom till någon som vill prova få honom godkänd. Men vi vill ha iväg honom till hösten. :)

2011-08-13 @ 16:15:14
URL: http://fjordingstyle.blogg.se/
Postat av: Maja

Sv. Jaha, nepp, han är inte till salu, och om han är det har jag första tjing på honom ;) han skulle kunna gå långt gissar jag på, han har allt som behövs i stort sett. Gud vad jag skryter om honom, men han förtjänar det! Synd bara att han är så sent tagen. Han blir 6 nästa år.

2011-08-13 @ 17:39:20
URL: http://fjordingstyle.blogg.se/
Postat av: Maja

Sv. Jahaaa, nejnej, ingen av dom är mina. Men om jag fick välja själv så hade jag nog ägt både Silver och Flisa. Men den lyxen har man inte.. :P

2011-08-14 @ 11:54:08
URL: http://fjordingstyle.blogg.se/
Postat av: Matilda Holmström

Hej, du ville veta hur man gör en Donut Bun (håruppsättning)! Jag lade nyss upp ett inlägg om det: http://twolivesonepassion.se/2011/august/donut-bun.html#comment



Du kan alltid kolla där, när proffs gör håruppsättningen med bra förklaringar till :)



(Såg din kommentar hos DM och tänkte att jag kunde hjälpa till) :)

2011-08-15 @ 14:04:00
URL: http://twolivesonepassion.se
Postat av: isabell&frida

Frågestund på bloggen!

Direktlänk nedan :D

http://topriiders.blogg.se/2011/august/fragestund-d.html#comment

2011-08-15 @ 19:11:34
URL: http://topriiders.blogg.se/
Postat av: carolina - Stall Assla

Nu har vi en hästig sommartävling på G, där du kan vinna ett litet hemligt paket hemskickat till dig. Det gäller bara att läsa igenom dom enkla reglerna och skicka in sin bild!

Direklänk: http://asslatjejerna.blogg.se/2011/august/snyggaste-sommarbilden.html#comment

2011-08-15 @ 19:47:11
URL: http://asslatjejerna.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0