Ina den fina!

Idag så hoppade Ina upp och kände lite på Teddan Beddan, eftersom det är hon som kommer få ha mycket lektioner med mig så är det ju bra om hon vet vad för häst han är. Hon blev väldigt impad av hans bakbensaktivitet, men som sagt så har han ju bra gångarter så:) Men Ina har den förmågan att kunna hoppa upp på vilken häst somhelst och sen så går den som en klocka! Vilket även gällde Teddy! Så härligt att se! Men hon tyckte han kändes lite stum i munnen men trodde att det inte var någon större fara utan kommer att ge sig efter hand, så nu har vi mycket att jobba med Ina;) 

Ina visade även ett tömkörningsknep med westerntyglar som var väldigt effektivt för att få hästen att flytta sig ifrån människan i fråga! Det var svårt tyckte jag och kämpigt tyckte Teddy eftersom jag kom åt han rätt bra:) Så det var en nöjd Teddy och Veronica som avslutade hela passet:) 

Tycker även att Teddy har gått ner lite i vikt, vilket är bra. Men det är ju så in i norden varmt på dagarna så dom äter ju ingenting under dom vrmaste timmarna (vilket är många timmar nuförrtin) 

Ne nu ska jag återgå till mitt! Tjingiling!


 

Kommentarer
Postat av: Tina

Kom hans fina steg fram? Gjorde han någon eftergift? Verkade han tycka det var roligt att jobba på banan igen? Han har ju alltid varit samarbetsvillig på den fronten. Börja sedan med små cavalettihinder och bommar på marken. Vad det är roligt att kunna följa med dig och hans framsteg (och baksteg hehehe). Tyckte hon att han var trevlig att rida alltså, Ina?

Kram

T

2010-07-17 @ 00:52:35
URL: http://hubbelisas-nyttigheter.se
Postat av: Veronica

Hans fina steg kom absolut fram! Blir nog ännu bättre steg om ett tag när han är i bättre shape! Och han traskade runt på tygwln faktiskt! Hon är otrolig Ina alltså! Ja han tycker att det är så kul på banan så! Man riktigt ser hur han kämpar för att han vill göra sitt yttersta och visa upp sig:) Ja Ina tyckte han var mycket trevlig men tror att han kan bli trevligare efter lite muskelbyggnad och lite bantning

2010-07-17 @ 05:20:35
URL: http://sindarvelukas.blogg.se/
Postat av: Becca

Vad roligt med en fjording blogg(:



Titta gärna in på min med !



Fortsätt kämpa vidare (:

2010-07-17 @ 11:34:53
URL: http://fjordvicce.blogg.se/
Postat av: Tina

Med andra ord den gamla fjordor kommer tillbaka. Du kanske ska köpa lite v.s.l så du stärker musklerna... Glöm för all del inte vitlöken! Vad roligt att hon tyckte om honom.

2010-07-17 @ 14:33:19
URL: http://hubbelisas-nyttigheter.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0