Ingen fara på taket!

Nu är det konstanterat, inget farligt har drabbat våra hästar, bara ett litet virus. Det var ju otroligt skönt att höra! Igår så hade Teddy ingen hosta så han verkar vara frisk nu igen! Men jag fortsätter tempa ett tag till för att vara heeeeeeelt 100 på att det verkligen är borta! Så snart ska han sättas igång igen! Han får vila idag och så om han inte hostar nått idag heller så ger vi oss nog ut på en skrittur imorgon! Hoppas Nee Nee har fått på sig sina dojjor då så Angelica kan hänga på ut!

Idag så lurade jag med mig Angelica på en cykeltur till stallet, så kl 18.30 så jonar vi iväg på våra hojjar! Roligare ju om man är 2!!! Funderar på att dra ut med Trimmern någon timme eller så ikväll också. Måste ju få ihop mina 3 timmar för denna månad!

På lördag är det STALLMÖTE också! Vi funderar på att byta strö i boxarna, Pytt som har Rånäs stall använder tydligen det i sina boxar, väldigt lätt mockat ska det vara och drygt, man behöver bara fylla på en hink pellets när man ska "torva" för när hästarna trampar sönder det så "växer det tydligen så att det fyller ut hela boxen! Det kostar väl lite att köpa in men man vinner nog ekonmiskt på det i längden eftersom det är så drygt! Har ni hört talas som detta strö och vad har ni för erfarenheter av detta?

Kommentarer
Postat av: Pucko

De erfarenheterna ja har fått under tiden ja har jobbat hos Pytt är att det är extremt drygt, och vid mockning så är det extremt lättmockat och man får inte med sig alls mycket strö. Och det är långt mellan gångerna man behöver fylla på då det är drygt och inte följer med när man mockar.

Visst att det kanske är lite dyrare vid inköp, men tror att man sparar en massa pengar i slutändan och även en massa tid.

2010-08-12 @ 23:20:56
URL: http://livetmedpucko.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0