Helg!

Men inte blir det någon vila för mig inte! Nej nu är det jobb som står på schemat! 7-14.30 sen blir det stallet efter det och möta upp med Angelica, Whii! Idag blir det nog lite tömkörning, Ina style tror jag nog och imorgon blir det nog vila för Teddan för först jobbar jag på dan, sen efter jobbet är det storskurning av stallet, måste göra fint innan krakarna flyttar in igen:) När flyttar ni in era hästar från sommarbetet?

Kommentarer
Postat av: Tina

Hej Plutten och Pluttan! Paketet är på väg nu till Rimbo! Vad stilig han var i huvan! Det kommer att matcha det jag har köpt åt honom. Du kan överföra pengar sedan. Går det inte att spänna åt mer så att flugorna inte kommer in då? Jag vet! Silvertejp:)!!!! Nej skämt åt sido, behåll du huvan på, är nog bättre med den på än av. Ha så kul i helgen med städning och allt! Kram till er allihop!

2010-08-07 @ 12:43:46
URL: http://www.hubbelisas-nyttigheter.se
Postat av: Anonym

Hej! Härligt med en ny blogg! Och visst gör vi det av kärlek, och visst sjutton är det roligt när man får sätta ett sprillans nytt schabrak under sadeln och bara njuta av hur snyggt det är! ;)

2010-08-07 @ 13:21:53
URL: http://ccdressyr.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0